Україна представила потенціал вітчизняного тваринництва в Китаї

3 жовтня 2014, 11:58
Україна представила потенціал вітчизняного тваринництва в Китаї

Фахівці Міністерства аграрної політики та продовольства України взяли участь у роботі семінару з розвитку тваринництва для азіатсько-європейських посадовців, що відбувся у м Чанчунг, Китайська Народна Республіка.

Крім того, в семінарі взяли участь представники 14 країн Європи та Азії.

Учасникам заходу була надана можливість ознайомитися з різними аспектами економічного та соціального життя КНР. Зокрема, розвитком молочного і м'ясного скотарства в Китаї, біотехнологіями, переробкою продукції тваринництва, екологічними аспектами сталого розвитку тваринництва і т.д.

Крім того, учасники семінару здійснили велику кількість практичних візитів до різних установ, а саме: на молочну ферму Джілінского державного аграрного університету, комбікормові заводи, біотехнологічний центр Джілінской академії аграрних наук, м'ясокомбінат по забою великої рогатої худоби за технологією «Халяль», фабрики по вирощуванню грибів, центральну лабораторію ветеринарного контролю.

Директор Департаменту тваринництва Мінагрополітики Андрій Гетя презентував учасникам зустрічі потенціал українського тваринництва та перспективи співпраці України та Китаю.

Джерело: http://www.meat-expert.ru

 

Рейтинг: 0 / 5 - Оцінки: 0
string(32) "4d2d737f8881f0e093acde6735dab472"