Найбільшою популярністю серед українських споживачів користується м'ясо вітчизняного виробництва.
Місія головного директорату захисту і контролю Міністерства сільського господарства Республіки Туреччина знаходиться в Україні з метою оцінки системи державного контролю за виробництвом яловичини.
Технології не стоять на місці, як і зростання чисельності населення Землі. Вчені вдосконалюють методики, щоб зробити штучне м’ясо доступним і вивести його на ринок в найближчі кілька років.
У січні-лютому поточного року Україна експортувала 26,9 тис. тонн м'яса птиці в країни Євросоюзу, йдеться у статистичній звітності Європейської комісії.
В Україні з робочим візитом перебуває місія Головного директорату захисту та контролю Міністерства сільського господарства Республіки Туреччина з метою оцінки системи державного контролю за виробництвом яловичини.
Американська компанія Impossible Foods розпочала випуск смачнючих яловичих бургерів (як запевнили у компанії) без вмісту тваринної продукції.
Імпорт м'яса в Україну в період з січня по березень 2018 року виявився найбільшим за останні п'ять років.
Виробництво молока в Україні в січні-березні 2018 року скоротилося на 1% в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року - до 1,946 млн т.
Міністерство аграрної політики і продовольства України випустило анімаційний відеоролик, який інформують аграріїв про державні програми підтримки.
Російські вчені переконані, що геномні редагування не привносить в організм нічого протиприродного і здатне змінити життя людей.