Ветеринари вилучили майже 43 тонни неякісної тваринницької продукції

15 квітня 2014, 21:25
Ветеринари вилучили майже 43 тонни неякісної тваринницької продукції
Протягом минулого тижня працівники державної служби ветеринарної медицини вилучили майже 43 тонни неякісної тваринної продукції.

Перед цим ветеринари перевірили понад 240 об’єктів, робота яких пов’язана з обігом м’ясо-молочної продукції. За результатами інспектування 4 з них призупинили свою діяльність.

В Україні тривають заходи із забезпечення стабільної епізоотичної ситуації та продовольчої безпеки. Для цього в регіонах діють мобільні групи у складі працівників державної служби ветмедицини та співробітників ветміліції. Протягом минулого тижня вони перевірили понад 240 об’єктів, робота яких пов’язана з обігом продукції тваринного походження.

А для контролю над переміщенням такої продукції автошляхами України працівники підрозділів ветеринарної міліції спільно з ДАІ перевірили 163 автотранспортних засоби.

Загалом під час перевірок було задокументовано 157 правопорушень, а у дохід держави стягнуто 21,3 тисячі гривень штрафних санкцій. Окрім цього, ветеринари обмежили обіг майже 43 тонн продукції тваринного походження, якість якої не підтверджена відповідними документами. Наразі утилізовано близько 32 тонн неякісної тваринницької продукції.

Нагадаємо, Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк неодноразово наголошував, що в Україні завдяки системній роботі Держветфітослужби забезпечується стабільна епізоотична ситуація та продовольча безпека.

Рейтинг: 0 / 5 - Оцінки: 0
string(32) "4d2d737f8881f0e093acde6735dab472"