Американська компанія Impossible Foods розпочала випуск смачнючих яловичих бургерів (як запевнили у компанії) без вмісту тваринної продукції.
Імпорт м'яса в Україну в період з січня по березень 2018 року виявився найбільшим за останні п'ять років.
Виробництво молока в Україні в січні-березні 2018 року скоротилося на 1% в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року - до 1,946 млн т.
Міністерство аграрної політики і продовольства України випустило анімаційний відеоролик, який інформують аграріїв про державні програми підтримки.
Російські вчені переконані, що геномні редагування не привносить в організм нічого протиприродного і здатне змінити життя людей.
Порядки ідентифікації і реєстрації великої рогатої худоби, свиней, овець і кіз вступили в силу після опублікування в Офіційному віснику України.
В Україні створено новий технічний комітет стандартизації «Системи управління безпечністю харчових продуктів» - ТК 191.
Правила, якими обмежується кількість «дворового» забою тварин (не на бойні), вступають в силу в квітні 2018 року.
Міністерство аграрної політики та продовольства оприлюднило перелік документів та інструкцію для фізичних та юридичних осіб на отримання дотації за утримання ВРХ.
Початок весни порадувало виробників свинини продовженням позитивною динамікою цін закупівлі. Так, якщо попередні три тижні ціна на свинину живою вагою «тупцювала» на рівні 44,5-46 грн / кг, то в ході торгів 2 березня планові позначки піднялися на 0,5-2 грн / кг.